Catering Aalborg

Catering Aalborg – og resten af Jylland. Hos Salut Event har vi flere samarbejdspartnere, der kan levere cateringen, der passer netop til den type fest eller arrangement I skal holde. Maden er vigtig når en fest skal være en succes. Vi har alle prøvet at gå lidt små skuffet fra en fest på grund af madens manglende niveau.

 

Catering med passion

 

Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere til cateringen. Vi er detaljeorienterede og passionerede, derfor overlader vi ikke noget til tilfældighederne – heller ikke cateringen.

 

Hos Salut Event står vi gerne for hele arrangementet lige fra planlægningen via cateringen til oprydningen. Er det bedre for dig kun at lade os stå for cateringen, så gør vi gerne det. Vi sætter pris på at vores kunder går op i maden og prisen. Derfor vil du også opleve at du får meget for pengene, når du lader Salut Event stå for cateringen.

 

Vores samarbejdspartnere er kvalitetsbevidste, derved kan du være sikker på, at råvarerne er i top. Vi finder også gerne de rigtige vine til maden således, at smagsoplevelsen bliver fuldendt i den helt rigtige atmosfære og de skønneste lokaler. 

 

Når maden er i top, kan du tage det roligt som vært. Overlad blot dit event til os, så kan du nyde rollen som vært for dine gæster uden at skulle bekymre dig om alt det praktiske.

 

Vi stiller gerne med faglig dygtige tjenere til at stå for serveringen. Hvem elsker ikke at blive forkælet af dygtige og passionerede tjenere?

 

Catering Aalborg – Salut Event leverer gerne i hele Jylland, på Fyn og Sjælland med vores dygtige og engagerede personale. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Hos Salut Event kan du overlade dele af dit event til os eller du kan trygt overlade alt omkring den næste underholdning og catering til julefrokosten, firmafesten, jubilæet til os. Vi tager også gerne en snak med private, der ønsker det perfekte bryllups eller den bedste runde fødselsdag ever. Kontakt os på tlf.: 60 43 54 66

 

Catering Aalborg