Champagnesmagning Aalborg

Champagnesmagning Aalborg og resten af Danmark. Hvem elsker ikke champagne? Champagne er en af de mest fleksible vine til mad. Den er perfekt til alt fra “alt godt fra havet” til tapas og rødt kød. Champagnesmagning Aalborg – Hos Salut Event afholder vi jævnligt champagnesmagninger i Aalborg og andre byer i Danmark.

 

Champagne er mousserende vin, der er lavet i det franske vindistrikt Champagne. Kun mousserende vine fra dette distrikt må kaldes sig champagne

 

Blanc de Noirs er en lys champagne, der er lavet på blå druer typisk druer som Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir. Blanc de Blancs er også en lys champagne, der udelukkende er lavet på grønne druer primært Chardonnay og i enkelte tilfælde Pinot Blanc. Ofte er champagner produceret på en blanding af druer. Og mikses mellem flere årgange for at skabe en konsistens og udtrykke husets stil. Årgangschampagner er skabt på druer fra særligt gode årgange og kaldes Milésime og er med påtryk årstal på etiketten.

 

Hvad er champagnesmagning?

 

Vores dygtige og engagerede bartendere laver champagnesmagninger for alle. Er du entusiast eller kunne du bare godt tænke dig at præsentere dine venner eller firmaet for en champagnesmagning til jubilæet eller dit bryllup, din runde fødselsdag eller en anden aktuel lejlighed. Kommer vi gerne og laver en uforglemmelig smagning for dig og dine gæster.

 

Vi holder løbende inspirerende champagnesmagninger enten som et unikt event eller som en del af et event. Deltagerne smager et spændende udvalg af champagner fra forskellige champagnehuse. Vores bartendere sørger for at ledsage champagnerne med et indblik i champagnens historie.

 

Vi skræddersyer gerne en champagnesmagning Aalborg og resten af Danmark præcist efter jeres ønsker. Alternativt kan I også lade os stå for arrangementet, mens du som vært slapper af og sammen med dine gæster nyder champagnen, leverer vi en champagnesmagning, der kæler for dine og gæsternes smagssanser. Priserne og udvalget hænger sammen, vi tilpasser hver smagning til det givne budget.

 

Champagnesmagning Aalborg – Salut Event kommer gerne i hele Jylland, på Fyn og Sjælland med vores dygtige og engagerede bartendere til champagnesmagninger. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Hos Salut Event kan du overlade dele af dit event til os eller du kan trygt overlade alt omkring den næste underholdning til julefrokosten, polterabenden, firmafesten, jubilæet til os. Vi tager også gerne en snak med private, der ønsker det perfekte bryllups eller den bedste runde fødselsdag ever. Kontakt os på tlf.: 60 43 54 66   

Champagnesmagning Aalborg