Cocktail smagning Aalborg

Skal der holdes firmafest, julefrokost, bryllup, rund fødselsdag eller en anden dejlig begivenhed er Cocktail smagning og en kombineret barløsning med engagerede bartender, der laver de lækreste cocktails altid en sikker succes.

Vi kommer med alt der skal bruges til jeres event, derved bliver det lettest muligt for jer som arrangør. Det er blot at læne sig tilbage og nyde festen og de skønneste cocktails

Stor erfaring i cocktail smagning

Der er flere måder vi kan gøre jeres event til en succes. Vi kan tilbyde jer at lave en cocktail smagning eller et cocktail-kursus.

Cocktail smagning er altid et hit for gæsterne. Vi har storerfaring med cocktail smagning og har et stor udvalg af cocktails. Derfor kan vi også imødekomme de fleste ønsker, dog skal vi altid forud for et event vide hvilke cocktails vi skal have på repertoiret.

På cocktail kurset hjælper vores dygtige bartendere med at lære jer at lave nogle af de mange skønne cocktails, der findes. Vi laver altid en cocktail menu, der indeholder noget for enhver smag. Vi sørger for, at du kan nyde din fest. Vi har alt med der skal benyttes til en succesfyldt aften i firmaet, til den runde fødselsdag eller til det perfekte bryllup.

Vores bartendere serverer selvfølgelig cocktails med et smil og med den rette påklædning. Bredden i udvalget af cocktails og longdrinks aftaler vi sammen. Vi har alt pynt med som frisk frugt, grønt, isterninger osv.

Salut Events cocktail smagning giver festen et løft og kan bestilles ved at kontakte os på tlf.: 60 43 54 66. Kontakt os for en uforpligtende snak omkring din næste fest – hvad enten det er en firmafest, julefrokost, sommerfest eller en privat rund fødselsdag eller et bryllups, hjælper vi gerne med at sammensætte den bedste løsning til jeres fest.