Dørmand Aalborg

Dørmand Aalborg og resten af Jylland, Fyn og Sjælland. Hos Salut Event har vi en lang række samarbejdspartnere, som vi benytter til events, møder, fester, bryllupper og andre arrangementer, hvor der kræves en vis sikkerhed. Dit events succes og sikkerhed er vores succes. Derfor har vi fokus på detaljerne, da det ofte er det, der afgør om sikkerheden ved dit arrangement lykkedes. 

 

Dit sikre valg

 

Salut Event er dit sikre valg, når der skal afholdes events, firmafester, møder eller arrangementer, hvor trygge og sikre omgivelser er topprioritet. Gæstelisten kontrolleres ved indgangen. Gæsterne bydes velkommen af vores smilende og velsoignerede dørmænd, der er påklædt til lejligheden. Uønskede gæster bliver venligt afvist ved indgangen. 

 

Vi arbejder diskret og vores sikkerhedsarbejde afstemmes med jeres forventninger. Vores dørmænd yder altid den bedste service med et smil således, at alle gæster får en skøn og tryg oplevelse.

 

Vi samarbejder med erfarne og autoriserede dørmænd, der er professionelle og friske alle opgaver lige fra private fester over til firmaarrangementer og andre events, der kræver sikkerhed og tryghed. Alle dørmænd som Salut Event benytter er dørmandsuddannet og har på grundlag af uddannelsen fået autorisation som dørmænd. Der undervises i bl.a. service, kommunikation og samarbejde, konflikthåndtering, rusmidler, førstehjælp, brandbekæmpelse og gældende lovgivning.

 

Vores dørmænd har stor erfaring i konflikthåndtering og løser altid alle opgaver med mindst mulig brug af magt og er samtidig diskrete i de situationer, hvor det er nødvendigt at bruge en vis form for magt.

 

Salut Event leverer dørmænd gerne i hele Jylland, på Fyn og Sjælland. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Hos Salut Event kan du overlade dele af dit event til os eller du kan trygt overlade alt omkring den næste underholdning til julefrokosten, firmafesten, jubilæet til os. Vi tager også gerne en snak med private, der ønsker det perfekte bryllups eller den bedste runde fødselsdag ever. Kontakt os på tlf.: 60 43 54 66   

Dørmand Aalborg