Eventbureau Aalborg

Eventbureau Aalborg – Salut Event er et full-service eventbureau Aalborg. Når der skal holdes firmafester, kongresser, sommerfester, receptioner, julefrokoster og andre events – kan du roligt kontakte Salut Event på tlf.: 60 43 54 66. Vi har stor erfaring i at holde den rigtige fest, der er tilpasset jeres ønsker og budget. Vi star for alt det praktiske, derved er det blot at nyde festen og uden at skulle tænke på afviklingen af festen. Vi klarer alt fra start til slut.

 

Eventbureau der skaber merværdi

 

Hos Salut Event ønsker vi at skabe en merværdi for dig som kunde. Hos os får du ikke en standardløsning. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, herefter skaber vi den event – Der gør jeres fest til en succes.

 

Vores personale er dedikeret og vil gøre deres yderste for at jeres fest bliver den unikke fest som i ønsker. Som eventbureau ønsker vi at være dem, der løfter jeres fest fra at være ordinær til at blive den helt ekstraordinære oplevelse for gæsterne. Det sker når vi som Eventbureau optimerer udbyttet af jeres fest.

 

Vi er altid villige til at tage de ekstra skridt der skal til for at gøre en forskel for jer. Vi arbejder gerne med et event eller bliver jeres fast partner omkring flere events. Intet event er for stort til os – vi guider og vejleder jer samt naturligvis udfører alt det praktiske arbejde omkring eksekveringen af jeres fest.

 

Vi er dit Eventbureau Aalborg. Vi kommer gerne i hele Jylland, på Fyn og Sjælland. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Hos Salut Event kan du overlade dele af dit event til os eller du kan trygt overlade alt omkring den næste julefrokost, firmafest, jubilæum til os. Vi tager også gerne en snak med private, der ønsker det perfekte bryllups eller den bedste runde fødselsdag ever. Kontakt os på Tlf.: 60435466

 

Eventbureau Aalborg