Ginsmagning Aalborg

Ginsmagning Aalborg – Gin er blevet moderne igen. Ginsmagning Aalborg – Salut Event laver løbende ginsmagninger i Aalborg og resten af landet. Er der tale om en rund fødselsdag, en firmafest, et bryllup eller noget helt andet. Vi tilpasser smagningerne til jer. 

 

Gin er en destilleret alkoholisk drink, der er smagsat med enebær. Gin er oprindelig fra England, men i dag produceres der gin over hele verden. I Danmark er der over 50 brands. Gin benyttes i aperitif-drinks som Gin og Tonic, Dry Martini samt Tom Collins. Ginsmagning Aalborg

 

Hvad er en ginsmagning?

 

Ginsmagning Aalborg – vi afholder løbende ginsmagninger med danskernes favorit spiritus. Vi afholder for både ginentusiaster og for dem som endnu ikke kender til gin.

 

En ginsmagning kan som regel foregå på følgende måder. Enten kan smagningen ske ved at der smages flere forskellige gin i deres rene form. Alternativt kan smagningerne også arrangeres således, at gin mixes med forskellige tonic vand.

 

Til en ginsmagning vil man selvfølgelig gerne opleve smagen af ingredienserne, der er i ginen og smage forskellen på de forskellige gin. Den store udvikling indenfor gin har også medført en stor udvikling i tonic vand. Her kan smagen ofte være med til at skabe den helt rigtige smag for en Gin og Tonic.

 

En ginsmagning kan være en super god ice breaker til firmafesten eller for at lave et event til den runde fødselsdag. Vi tilretter gerne ginsmagningerne således, at de passer ind i den plan, der er lagt for festen.

 

Ginbar efter ginsmagningen til festen. Vores dygtige og engagerede tjenere er altid friske på at lave en ginbar efter en smagning til festen. Din gæster vil få en skøn aften med lækre gin drinks. Det bliver helt sikkert en oplevelse som gæsterne kommer til at snakke om i lang tid. Hvem elsker ikke at smage lækre og flotte drinks?

 

Ginsmagning Aalborg eller andre steder i Danmark? Så kontakt Salut Event på tlf.: 60 43 54 66 for en uforpligtende snak hvordan vi kan lave den bedste ginsmagning til dit næste arrangement.   

Gin smagning Aalborg