Ideer til firmaarrangement

Ideer til firmaarrangement. Det kan være svært at finde de helt rigtige og gode ideer til julefrokosten, sommerfesten eller jubilæet. Ofte bliver en person udvalgt til jobbet. Men på grunden af manglende erfaring i afholdelse af et firmaarrangement, bliver det ofte ikke den succes som alle havde håbet på.

 

Salut Event kan være med fra starten til at skabe ideen til firmaarrangementet, planlægge, gennemføre. Endelig står vi gerne for oprydningen efter firmaarrangementet. 

 

Fra idé til oprydning

 

En ide kunne være teambuilding, der kan afvikles på flere forskellige måder. Kompetencer kan kombineres på kryds og tværs og vigtigst, dine medarbejdere lærer at arbejde tættere sammen om at nå virksomhedens mål. Her er det vigtigt, at vi via dialog får afklaret jeres ønsker og budget. Vi ønsker, at skabe det bedste firmaarrangement overholdet, der er købes for det budget som er tilgængeligt.

 

Vi fokuserer på detaljerne og er engageret i vores arbejde. Derfor vil du opleve kollegaer, der går det ekstra skridt for at skabe jeres succes.  

 

En anden ide kunne også være en 007 julefrokost, hvor alle deltagerne kommer til at leve sig ind i teamet 007 med ”Licence to Kill”. Der er masser af muligheder i forhold til forskellige temaer, som et firmaarrangement kan afholdes over. Ideer til firmaarrangement. Vi har altid masser af gode ideer. Vi tager en snak med jer om jeres tanker. Med udgangspunkt i jeres firma, finder vi den helt rigtige ide til jer. 

 

Salut Event hjælper gerne med alt i firmafester og private fester i hele Jylland, på Fyn og Sjælland med vores dygtige og engagerede kollegaer. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Hos Salut Event kan du overlade dele af dit event til os eller du kan trygt overlade alt omkring den næste underholdning til julefrokosten, firmafesten, jubilæet til os. Vi tager også gerne en snak med private, der ønsker det perfekte bryllups eller den bedste runde fødselsdag ever. Kontakt os på tlf.: 60 43 54 66  

Ideer til firmaarrangement