Lej en DJ

Har du noget at fejre privat eller med firmaet?  Så lej en DJ. Hvad enten der er tale om et bryllup, en fødselsdag eller et jubilæum med firmaet eller en event, kan du roligt kontakte Salut Event.

 

Den rigtige DJ

 

Når du skal holde bryllup, 40-års fødselsdag eller firmaet har jubilæum, julefrokost eller sommerfest, er valget af musik/DJ vigtigt. Vi har alle prøvet en fest, hvor DJen ikke formåede at spille det musik, publikum ønskede. Festen bliver hurtigt en flad og tam oplevelse og værst – gæsterne går tidligt hjem og årets fest blev en fuser.

 

Med en DJ fra Salut Event søger vi for, at afstemme forventningerne til musikken. Vi har stor erfaring i at finde det rigtige match for dit arrangement således, at vores erfarne DJs kan lave en skræddersyet musikpakke, der er afstemt med dig. Vi leverer hvert år musik til masser af bryllupper, jubilæer, events, fødselsdage osv. der får folk ud på dansegulvet – natten lang.

 

Vi er vilde med bryllupper og andre store fester. Vi hjælper gerne med at planlægge hele arrangementet. Lige fra de første tanker over til bestilling og levering af maden, udsmykningen af lokalerne osv. – Vi har stor erfaring. Derfor kan du trygt kontakte os for en perfekt afvikling af dit arrangement.

 

Lej en DJ er nemt nok. Men at få den rigtige DJ, der passer til netop jer er en anden sag. Skal der spilles loungemusik til et event, en grand opening af en butik eller noget helt andet – Så kontakt Salut Event på tlf.: 60 43 54 66 for en uforglemmelig aften. 

 

Lej en DJ, når festen skal vare hele aftenen og natten med. De sjoveste fester er altid dem hvor gæsterne danser natten lang – Vi har de bedste DJs og spiller gerne overalt i Jylland, på Fyn og på Sjælland. 

Lej en DJ