Romsmagning Aalborg

Romsmagning Aalborg – For bade private og firmaer. Vil du gerne til en romsmagning hos Salut Event, laver vi løbende romsmagninger. Rom er lige som gin blevet moderne. Mange danskere nyder gerne en rom ren eller nyder at få serveret en lækker rom-cocktail.

 

Hvad er en romsmagning?

 

Rom er en alkoholisk drik, der er fremstillet af saft eller melasse fra rørsukker og vand. Det er en blanding af sukker og vand, der gæres til en væske med 8-10% alkohol. Herefter destilleres den til der nås en alkoholprocent på ca. 90%. Endelig lagres rommen på egetræsfade. Efter lagringen fortyndes rommen og fyldes på flasker med en 40-45% alkohol.

 

Vores engagerede og dygtige bartendere holder romsmagninger, hvor gæsterne får mulighed for at smage flere forskellige typer af ren rom. Derved får gæsterne mulighed for at smage de forskellige smagsvarianter. Rom er en af de skønneste spiritusser. Den er sød modsat andre spiritusser som eksempelvis whisky. Sødmen gør at rom er perfekt til mange drinks og cocktails.

 

En romsmagning kan selvfølgelig også være som drinks og cocktails, hvor vores dygtige bartendere laver en udvalgte drinks til gæsterne. En romsmagning er altid et godt sted at starte, når gæsterne skal lære mere om rom.

 

Vi har med stor succes holdt romsmagning for virksomheder til en firmafest, et jubilæum eller på en messe. En romsmagning er også perfekt til den runde fødselsdag, da rommens sødme gør at de fleste nyder at få en lækker drink lavet på rom.

 

Romsmagning Aalborg – Salut Event kommer gerne i hele Jylland, på Fyn og Sjælland med vores dygtige og engagerede bartendere til romsmagninger. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Hos Salut Event kan du overlade dele af dit event til os eller du kan trygt overlade alt omkring den næste underholdning til julefrokosten, firmafesten, jubilæet til os. Vi tager også gerne en snak med private, der ønsker det perfekte bryllups eller den bedste runde fødselsdag nogensinde. Kontakt os på tlf.: 60 43 54 66   

Romsmagninger Aalborg