Et udpluk af hvem vi samarbejder med.

Vi har et bredt spektrum af samarbejdspartnere. Nedenfor kan du se et udpluk, som eksempelvis tæller musikere, restauranter, leverandører og transportmuligheder.

BRØNNUM

Brønnum er vores leverandør af service. Brønnum er en kendt dansk virksomhed, som bl.a. tilbyder udstyr storkøkkener, restauranter, barer og meget andet. Brønnum er dansk hofleverandør — og har været det siden 1954. Med Brønnum som leverandør kan I forvente, at vores serviceløsninger er af højeste kvalitet.

Brønnum
Service
MEAT

Restaurant Meat er et anerkendt Steak House beliggende i Aalborg. Meat er især kendt for deres kød, hvor især Kobe, Waygu, Rib-eye og New York strip er særdeles populære valg. Kødet er stegt til perfektion på Weber grills, som skaber en fantastisk smagsoplevelse. Meat er dog andet end store bøffer. De er også kendt for deres friske salater, smagfulde pastaretter, friskgrillede burgere og deres brunch.

MEAT
Mad & Drikke
SPILLERIET

Spilleriet består af Andreas, Jonas og Mathias. Spilleriet er kendt for at være et akustisk liveorkester med speciale i festligt Sing-along musik. Spilleriet besidder et stort repertoire af gamle og nye klassikere af — både danske og udenlandske sange, og de er et sikkert valg med deres lunefulde og varme stemning.

Spilleriet
Band
JESSECHER

Jes Secher er en af Danmarks dygtigste DJ’s inden for urban musik — og med international erfaring. Med stor passion for Afrobeat, Dancehall, Hiphop og RnB. Han spiller fast på klubber i København, Aarhus og Aalborg. Jes er derudover også kendt for at spille på Vinyl. Så vælger I Jes til jeres arrangement, garanterer vi en DJ-oplevelse ud over det sædvanelige.

Jes Secher
DJ
SPISEBORDET

Spisebordet er en cateringvirksomhed, der tilbyder smagfulde oplevelser til særdeles skarpe priser.Der tilbydes et bredt udvalg af mad — lige fra fisk, kød, klassisk dansk og meget andet. Det er praktisk talt kun fantasien der sætter grænser for hvad Spisebordet kan levere. Samtidig tilbyder Spisebordet også firmafrokostløsninger på fast basis.

Spisebordet
Mad & Drikke
UNDERHOLDNING

DeeJay Needlesplit er en ufattelig skarp DJ, som kommer med en bred vifte af Funk, Hip-Hop, Soul, Pop, Disco og klassikere. DeeJay Needlesplit er en erfaren herre der har styr på sit kram og forstår at fange festen. Han er den DJ i Danmark, der har deltaget flest gange i DMC - DM I MIX flest gange (19). Han har repræsenteret Danmark to gange til Scandinavian Masters, og deltaget seks gange til DMC World DJ Championships. Deejay Needlesplint ville derfor være et fantastisk valg til din fest, da han kommer med markant erfaring — og kan spille en hver fest op.

Tom Needlesplit Hummeluhr
DJ
BARBUSSEN

Barbussen Jylland er et rullende mobildiskotek, designet til at få din fest kørt godt i gang.
Bussen indeholder kraftigt musikanlæg med mulighed for tilslutning af telefon eller anden musikafspiller, samt diskotekslys til at skabe den gode stemning. Festen starter så snart, vi henter jer — og bussen kan kører efter jeres ønske. Barbussen kører både rundt efter aftale, men kan også bruges til pubcrawls og andre lignende arrangementer.

Barbussen Jylland
Transport
ROSEBAND

Roseband Duo består af Brian på keyboard og vokal — samt Simon på guitar. De to gæve gutter har mere end 20 års erfaring, og de spiller alt. Eksempelvis Elton John, Tina Turner, Otto Brandenburg, Kim Larsen, Thomas Helmig og Tv-2. Roseband Duo leverer en intim oplevelse, og gør meget ud af at den enkelte gæst aktiveres, og er en central del af festen.

Roseband Duo
Band
BARTENDER

Anerkendt bartender der bl.a. har været med til at vinde ”Havana Club Dark” Cocktail Competition. Frederik har arbejdet på flere kendte cocktail-steder — herunder Studie 4. Frederik har arbejdet for Pernod Ricard, og han har en markant forkærlighed for whisky og rom — og han besidder stor ekspertise inden for dette. Derfor ville Frederik især være den ideelle person til selskabet, som ønsker rene spiritus-cocktails eller smagninger.

Frederik Frimodt-Larsen
Bartender

Funcenter er et kæmpe Eventcenter med over 25 aktiviteter som Bubble Soccer, Human Football Table, Lokumsræs og Wipe Out, indendørs Paintball, Lasergamebane, Escape Rooms, Skydebane, Fodbold Pool & Dart, Skydesimulator, Virtual Reality og meget mere!

Funcenter
Underholdning
wokkeriet

Wokkeriet er den nye fantastiske teambuilding aktivitet der er perfekt til en hver form for personaleture, firmaevents, sommerfester, julefrokoster eller bare en gruppe der skal “aktiveres”. Når i går fra Wokkeriet er det med smil på læben og med en helt ny forståelse af hvordan I kan skabe kreative smagsoplevelser på ingen tid.

Wokkeriet
Mad & Drikke
nuento

Hvis du ikke allerede har fundet lokationen til dit arrangement, så kan Nuento med garanti hjælpe! Vores samarbejde med udlejningsportalen Nuento betyder, at vi altid finder den perfekte lokation til jeres fest. Nuento kan hjælpe med lokationsløsninger som kan opfylde alle dine ønsker og behov; både på rummelighed, udsigt, komfort, klima, og meget meget mere.

Nuento
Lokaler