Whiskysmagning Aalborg

Whiskysmagning Aalborg og resten af Danmark. Salut Event laver løbende whiskysmagninger i Aalborg, Aarhus og andre byer i Danmark. Når vi holder en whiskysmagning, får du et foredrag om whisky – så som hvad er forskellen på skotsk og amerikansk whisky.

 

Hvad er en whiskysmagning?

 

Whisky er en alkoholisk drik, der fremstilles på en basis af typisk byg, dog kan andre korntyper også indgå. Whisky har en alkoholprocent på mindst 40% og skal være i Danmark være lagret i mindst 3 år.

 

Ønsker du at holde et event i firmaet eller lave lidt ekstra til den runde fødselsdag, så er en whiskysmagning en god start. Hos Salut Event finder vi også gerne det perfekte lokale til jeres whiskysmagning. Det kan være en god stemningsfyldt bar eller et lokale, der passer perfekt til netop jeres arrangement. Vi kommer også gerne ud til et privat hjem. Vi har selvfølgelig selv alt med selv til smagningen.

 

Whisky findes i mange forskellige versioner som single malt, blended, single cask og grain. Single Malt er fra 1 destilleri. Blend er fra minimum 2 destillerier. Single cask er fra et enkelt fad. Grain er lavet på andre kornsorter end byg. Det kan være majs eller hvede.

 

Whisky produceres i mange lande herunder også i Danmark. Dog er det Skotland, Irland og USA der oftest forbindes med whisky fremstilling.

 

Whiskysmagning – Salut Event kommer gerne i hele Jylland, på Fyn og Sjælland med vores dygtige og engagerede bartendere til whiskysmagninger. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Hos Salut Event kan du overlade dele af dit event til os eller du kan trygt overlade alt omkring den næste underholdning til julefrokosten, firmafesten, jubilæet til os. Vi tager også gerne en snak med private, der ønsker det perfekte bryllups eller den bedste runde fødselsdag ever. Kontakt os på tlf.: 60 43 54 66   

Whiskysmagning Aalborg