40 års fødselsdag underholdning

40 års fødselsdag underholdning – skal der være rund fødselsdag hjælper Salut Event gerne med alt fra planlægning af aktiviteter, booking af lokale, underholdning, mad, booking af musik til oprydning efter fødselsdagen.

Når festen skal være ekstra god

Hos Salut Event har vi stor erfaring i at planlægge og afholde både store og mindre fester og events. Vi er detaljeorienteret og passioneret i vores planlægning og afholdelse af din fest. Vi ved at det måske er den største fest du skal afholde nogensinde. Derfor er det vigtigt, at alle detaljer er planlagt og bliver afviklet som planlagt.

For at en fest bliver en succes som folk snakker om i årene fremover skal alt fungere. Lokalet skal passe til festen. Musikken skal være den rigtige. Skal det være DJ eller et live band, der kan få alle gæsterne på dansegulvet natten lang? Skal det være tapas, 3-retters menu, en lækker buffet eller noget helt andet. Vi afstemmer og skræddersyer altid vores løsninger til den enkelte.

Måske skal der en cocktailsmagning til for at pifte festen ekstra op eller at vores engagerede og dygtige bartendere står i baren og mixer de skønneste drinks aften lang.

Mange vælger også at kickstarte festen med underholdning i form af en komiker, tryllekunster eller anden underholdning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning af underholdning samt aktiviteter til din fødselsdagsfest.

Salut Event leverer gerne i hele Jylland, på Fyn og Sjælland med vores dygtige og engagerede kollegaer. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Hos Salut Event kan du overlade dele af din fødselsdag til os eller du kan trygt overlade alt omkring den til os. Vi tager også gerne en snak med private, der ønsker det perfekte bryllups eller den bedste runde fødselsdag ever. Kontakt os gerne på tlf.: 60 43 54 66.