Lej en bartender

Lej en bartender hos Salut Event – hvad enten det er til en privat fest eller det er til firmafesten. Med en bartender fra os løfter du festen til et andet niveau. Gæsterne får de fedeste cocktails og drinks: Det er med til at skabe den bedste stemning.

 

Salut Event stammer fra Aalborg, men arbejder gerne i hele Danmark i forbindelse med events, firmafester, bryllupper, julefrokoster, fødselsdage og andre glade begivenheder. Så lej en bartender! Hos Salut Event får du en professionel oplevelse i top. 

 

Vi medbringer selv alt til de lækre cocktails og drinks – derved skal du ikke tænke på noget af det praktiske – vi klarer det for dig. Vores veloplagte og servicemindede bartendere sikrer, at alt sker til din fulde tilfredshed. Vi kommer med de nødvendige ingredienser og det grej. Alt som det kræver for at lave en fantastisk aften med drinks og cocktails.

 

Din fest skal være i centrum

 

Vi samler på glade og tilfredse kunder. Derfor ved vi, at det kræver en professionel indstilling og stor respekt for din fest fra vores side af. Vi ved hvad der kræves for at firmafesten, en 40-års fødselsdag eller et bryllup bliver en succes med glade og tilfredse gæster.

 

Planlægning er et af nøgleordene. Vores succes er din fests succes. Med den rigtige planlægning sikrer vi, at du ikke skal bekymre dig. Vi gør det let for dig, at være den perfekte vært, når du holder din fødselsdag, dit bryllup eller at firmaet afholder den årlige julefrokost, jubilæum eller et andet arrangement, der fortjener lidt ekstra.

 

Intet arrangement er for stort. Vi klarer alt fra et intimt arrangement med 10 gæster og op til de største firmafester. Uanset størrelse på arrangementet kan vi love, at vores bartendere vil være topmotiveret og smilende, mens de servicerer dine gæster med de skønneste drinks og cocktails.

 

Ved leje af bartender hos os vil vi derfor til enhver tid bestræbe os på at tilgodese alle dine ønsker til arrangementet. Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, hvor alt er inkluderet. Dertil vil der også være sammensætninger, der med sikkerhed vil matche dine behov og ønsker.

 

Lej en bartender- Kontakt os hos Salut Event for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med andet end lej en bartender. Vi har stor erfaring i pakkeløsninger, der matcher de flestes ønsker om en fest, et event eller et andet arrangement. Ønsker du en skræddersyet løsning, der er udtænkt specielt til dig. Finder vi helt sikkert også den rigtige løsning til dig 

 

Lej en bartender eller lad os arrangere hele festen – Kontakt os på tlf.: 60 43 54 66   

Lej en DJ