Bryllupsplanlægning

Bryllupsplanlægning. Den store dag er ofte forbundet med mange valg og ikke mindst fravalg. Mulighederne er mange og derskal tages mange beslutninger. Bryllupsplanlægning er derfor af største betydning for at få den perfekte dag som alle ønsker og drømmer om.

 

Bryllupsplanlægger

 

Bryllupsplanlægning starter for mange med de kontakter en bryllupsplanlægger som Salut Event. Jo mere du tænker over, hvor meget der skal planlægges til brylluppet, jo svære bliver det at overskue. Det oplever vi ofte hos Salut Event – derfor har vi lavet en step by step guide.

 

Mange brudepar oplever desværre at deres store dag bliver lidt for hektisk I forhold til være værter og ikke at kunne nyde dagen.

 

Vi hjælper brudepar med at gøre det let samt sikre, at brudeparret og deres gæster kan nyde dagen fuldt ud og ikke skal tænke på alt muligt andet end at nyde dagen. Når vi er din bryllupsplanlægger kan vi tage hånd om følgende:

Step 1

Bestil kirken

Bestil festlokalet

Hjælpe med at lave budgettet

Udarbejde en gæsteliste og udsende invitationer

Book fotograf

Købe ringe

Aftale med præsten

 

Step 2

Hvilket tema skal brylluppet have – invitation, blomster og udsmykning?

Menuen
Serveringspersonale
Underholdning

Step 3
Inspiration til brudekjole og gommens tøj

Bestil bryllupskage
Bestil brudekørsel
Bestil bartender
Bestil natmad

Bestil frisør og makeupartist

Overnatning til gæsterne

 

Hos Salut Event hjælper vi med at gøre brylluppet til den skønneste dag. Vi sørger for, at der er styr på opgaverne. Kontakt os på tlf.: 60 43 54 66

 

Ingen opgave er for stor – Vi tager gerne en uforpligtende snak med jer om budget og forventninger. Når vi har afstemt forventningerne og lagt planen for jeres bryllup – kan I roligt slappe af og nyde jeres store dag.

 

Salut Event er et Aalborg baseret event firma, der løser opgaver i hele Jylland, på Fyn og på Sjælland.   

Bryllupsplanlægning