Hvad vi kan gøre for dig?

Vi tilbyder en række af services, som er listet nedenfor. Derudover er vi altid klar på en udfordring, hvis dit ønske rækker udover vores sædvanlige services. Intet er for stort eller småt, og vi imødekommer alle dine ønsker.

MADDRIKKE

Hos Salut Event er mad og drikke af højeste prioritet. Vi udvælger samarbejdspartnere både på baggrund af dine ønsker samt egne erfaringer. Vi sikrer dine gæster en optimal kulinarisk oplevelse, der harmonerer med det overordnede tema og behov. Du har naturligvis muligheden for at få en skræddersyet menu, som er skabt i tæt dialog med både dig og samarbejdspartneren.

Mad & Drikke
BARTENDER

Vi samarbejder udelukkende med erfarne bartendere, som vi har fuld tillid til. Det er essentielt for os, at vores bartendere har styr på sit arbejde, så alle dine gæster kan nyde sine favoritter, og opleve den bedste service. Bartenderne mestrer både klassiske cocktails og nye moderne standarder, og der arbejdes udelukkende med hjemmelavet økologisk sirup og andre kvalitetsprodukter.

Bartendere
TRANSPORT

Som en del af vores services, kan vi arrangere transport til dig og dine gæster. I stedet for at vente i regnvejr på en taxa, sørger vi for transport i fortsat festlige rammer. Det kan eksempelvis være i en Partybus, der både har musik og ikke mindst god plads. Der kan både aftales fast afhentningstidspunkt og fleksible tider.

Transport
Lej en bartender

Hos Salut Event arbejder vi udelukkende med serveringspersonale, som vi har fuld tillid til. Serveringspersonalet har praktisk viden om alt fra vinen til eventuelle allergener, og de har fuldt fokus på service.

Servering
OPRYDNING

Hos Salut Event tilbyder vi naturligvis også en oprydningsservice. Vi kan tage os af den sure tjans med oprydningen efter arrangementet. Du skal derfor ikke skænke det en tanke, når dine gæster slår sig løs og fester for fuld musik.

Oprydning
LOKATION

Hvis du ikke har en konkret lokation til dit arrangement, så hjælper vi gerne. Vi ved at lokationen for dit event er særdeles vigtigt. Vi udvælger nøje den rigtige, for at opfylde dine ønsker. Vi tager højde for både rummelighed, udsigt, komfort, klima og meget mere. Uanset om det er indendørs eller udendørs.

Lokation
UNDERHOLDNING

Skal vi sørge for noget ekstraordinært, som giver dig og dine gæster en ekstra mindeværdig dag? Vi samarbejder både med booking af anerkendte kunstnere, lokale bands og DJ’s til enhver type event. Foruden musikalske oplevelser, kan det være alt for stand-up til tryllekunstnere. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Underholdning
SOCIAL AKTIV

Aktiviteter kan tage dit event til et helt nye højder. Det løfter stemningen mellem både bekendte og nyligt mødte gæster, hvorfor det passer til alle typer af events. Alt fra firmafester til fødselsdage — og meget mere. Vi tilbyder en lang række af aktiviteter, der eksempelvis inkluderer cocktailkurser, partybus, pubcrawl eller fysiske aktiviteter.

Sociale Aktiviteter
FOREVIGELSE

Vi er yderst bevidste om at skabe en mindeværdig dag, og derfor tilbyder vi også at forevige den. Det gør vi i samarbejde med professionelle fotografer og videografer, der har mange års erfaring. Samtidig vil både billeder og/eller video være fuldt ud tilgængeligt til personlige formål.

Forevigelse
SIKKERHED

Til nogle typer af events, kan der være behov for ekstra sikkerhed, hvorfor vi naturligvis også tilbyder security. Vi arbejder udelukkende sammen med professionelle og servicemindede vagter, som med imødekommenhed sikrer trygge rammer for dig og dine gæster.

Sikkerhed